Aquí teniu la recepta d'un sopar express i saborós. Podeu acompanyar aquesta mena d'entrepà amb una amanida verda.
Ingredients (2 persones):
- 2 pans de pita
- oli
- pebrots congelats a dauets (Mercadona, Sirena, etc) o si teniu més temps podeu fer-ho amb pebrots frescos i tallar-los vosaltres
- mitja ceba tallada ben petita
- 3 cullerades de formatge d'untar tipus Philadelphia
- pebre negre
- sal
- 2 llaunes de tonyina petites ben escorregudes
Elaboració:
- Sofregiu els pebrots i la ceba durant uns 5 minutets amb una cullerada d'oli. Quan estiguin tous, afegiu-hi el formatge, apagueu el foc i remeneu-ho perquè quedi tot ben integrat. Rectifiqueu de sal i afegiu-hi pebre negre al gust.
- Mentrestant podeu escalfar els pans de pita segons us indiqui l'elaborador.
- Obriu els pans, poseu-hi un parell de cullerades de la barreja de pebrots i afegiu-hi per sobre la tonyina.
- Llestos!!! En 5 minuts, el sopar fet!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada