Bon dia,
tinc el bloc una mica abandonadet, he estat una mica enfeinada amb les galetes de Nadal. Ahir ja les vaig acabar i avui toca actualitzar que tinc unes quantes receptes pendents. Aquí teniu la primera: coca de pebrots "Dues textures".
Ingredients (per unes 4 persones):
- pasta brisa: podreu trobar la recepta clicant aquí. Per fer la base de la coca de pebrots vaig augmentar les quantitats d'aquesta recepta un 50% i no hi vaig posar sucre.
- 500 g de pebrots. Jo ho vaig fer amb pebrot verd tipus italià i pebrot vermell del de tota la vida.
- fulles d'alfàbrega fresca
- sal
- dues cullerades soperes d'oli d'oliva
- pebre negre al gust
- mitja ceba tallada ben petita
- per acompanyar:
Elaboració:
- Un cop tingueu la pasta brisa llesta, talleu-la en 4 rectangles, punxeu-los amb una forquilla perquè no s'inflin i coeu-los al forn uns 10 minuts a 200ºC (no cal que deixeu que es coguin del tot).
- Mentrestant escalfeu l'oli en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que estigui tova i transparent.
- Després afegiu-hi els pebrots tallats a dauets petits i deixeu que es coguin. Aneu remenant sovint.
- Rectifiqueu de sal i pebre i reserveu.
- Treieu la pasta brisa del forn i escampeu per sobre de cada rectangle una mica de la barreja de pebrots.
- Torneu-ho a posar al forn uns 5-7 minuts més.
- Just abans de servir poseu-hi unes fulles d'alfàbrega fresca per sobre. Podeu acompanyar aquest plat amb les melmelades de pebrot verd i tomàquet i uns trossos de formatge edam per donar-hi una mica de cremositat.
Quina pinta més bona!!!! i es veu fàcil de fer. En qualsevol moment la faig. Deu estar molt bona. felicitats!!!
ResponElimina