Ingredients (per 2 persones):
- 2-4 llesques gruixudetes de pa. El nombre de llesques varia en funció de la mida de les mateixes o de la gana que tingueu. Si el pa és d'aquests que en diuen multicereals, molt millor, quedarà una torrada més gustosa. Jo ho vaig fer amb un pa que en diuen de "Cullera". Ja investigaré què vol dir...
- tomàquets xerry tallats per la meitat: calculeu-ne uns 2-3 per torrada
- 1 ceba tendra gran tallada a rodanxes
- 2 llaunes de tonyina petites
- cogombrets en vinagre tallats a rodanxes
- 4 talls de formatge Maasdam
- orenga
- melmelada de tomàquet
Elaboració:
- Torreu les llesques de pa.
- Poseu els ingredients abans citats amb una mica de gràcia. Primer vaig fer una capa de ceba tendra i cogombrets, després hi vaig posar el formatge i els tomàquets xerry i finalment la tonyina per sobre. També hi vaig posar una mica d'orenga.
- Gratineu les torrades al forn fins que el formatge es fongui i es torri una mica la tonyina.
- Ho podeu acompanyar amb la melmelada de tomàquet.
l'has tastat mai untant el pa amb la melmelada i després posant tots els ingredients? val molt la pena! t'animo que ho tastis.
ResponEliminaLa cuina violeta fa un any, i ho cel·lebra amb un concurs amb receptes amb melmelada, et deixo l'enllaç per si et pot interessar
http://lacuinavioleta.blogspot.com.es/2012/07/fa-un-any.html