Ingredients ( 2 persones):
- 4 talls de lluç sense espines
- sèsam
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 8-10 tomàquets cherry
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre
Elaboració:
- Peleu i talleu la ceba a rodanxes ben primes, salpebreu-les i poseu-les en una safata que pugui anar al forn untada amb oli. Tapeu-la amb paper d'alumini i deixeu que es cogui al forn a 200ºC durant uns 15-20 minuts (fins que es comenci a estovar).
- Talleu el carbassó a dauets, salpebreu-lo i afegiu-lo a la ceba. Deixeu que es cogui durant uns 5 minuts (destapat).
- Salpebreu el lluç, unteu-lo amb oli i arrebosseu-lo amb el sèsam.
- Col·loqueu els talls de lluç sobre el carbassó i repartiu per sobre els tomàquets cherry. Deixeu-ho durant uns 15 minuts més al forn fins que el sèsam es comenci a torrar.
- Ho podeu servir amb un puré de patates.
Una proposta ben interessant.
ResponEliminaGràcies pel comentari! Volia fer una recepta lleugera per després de festes però que no fos el típic lluç al forn.
ResponEliminaPer cert, us felicito per la vostra pàgina web! Provaré de fer els blinis que sempre m'han cridat molt l'atenció.